cocktails
Voraz | Bartending

Voraz | Bartending, er til dig som ønsker dygtige og professionelle bartendere til din private – eller firmafest.

Voraz | Bartending er sammensat af nogle dygtige bartendere, der har erfaring bag baren på diverse diskoteker og cocktailbarer i København og omegn.

Daglig praktisering, fælles træning og arrangementer gør også at selv at øve sig bliver en fornøjelse – samt at det skaber et bedre produkt på den anden side af baren.

Vi serverer altid med smil på læben! Godt humør, og altid med en ”surprise” cocktail i ærmet til hvert af vores arrangementer.

Vi går meget op i din tilfredshed; dette gælder selvfølgelig betjeningen, kvaliteten af varen samt stemningen.

Vores idealer er glade kunder, god service og uforglemmelige cocktails. Vi eksperimenterer yderligere for at give dig som gæst/kunde, den bedste smag og de, hvis ønsket, mest sjælende cocktails.

Vi har mulighed for selv, at medbringe spiritus, is, lime etc. og vi medbringer vores eget barudstyr. Vi sætter baren op, og går ikke før du er tilfreds med oprydningen. Du skal bare nyde din fest, også sørger vi for resten.

Vi tager altid gerne i mod en besked fra alle værter vi er ude hos, dette gælder både private arrangementer samt firmafester. Herefter vil vi evaluere jeres besked, så vi altid er sikre på at yde den bedste service til dit arrangement.

Voraz | Bartending ® kan også deltage som erstatningsbartender hos diskoteker/barer i Københavnsområdet i tilfælde af sygdom eller andet.

Skriv til os ved brug af formularen herunder, eller send os en mail til info@voraz.dk for interesse eller spørgsmål.

Kontakt